Школу в Топильній не закриють. Принаймні цього року

Школу в Топильній не закриють. Принаймні цього року

На цьому тижні керівник Шполянського району Володимир Потапенко продовжив практику особистої участі в роботі сесій сільських рад. Так, 2 червня він побував у селі Топильна, де проходило позачергове засідання сесії сільської ради з питань бюджету.

Найголовнішим питанням постало зберегти місцеву школу-НВК, де нині навчається 90 учнів та дошкільнят. В рамках соціального партнерства та співпраці з місцевими орендарями земель, вдалося досягнути згоди щодо механізму делегування коштів бізнесу на покриття 150 тисяч грн. — суми, якої не вистачає, щоб утримати школу впродовж 2015-2016-го навчального року.

Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Як і в інших селах, орендарі та підприємці Топильної підпишуть протоколи намірів, в яких честолюбно заявлять про свої зобов’язання внести свій вклад у важливу і потрібну справу. Серед них — директори СТОВ «Агро-Шанс» та ФГ «Фаворит» Борис і Олег Фоменки, одноосібники Володимир Дремлюк та Віталій Горбань, які були теж присутні на сесії. Решті підприємців та орендарів, які не прийшли на сесію, запропонують разом з усіма долучитися до підтримки навчального закладу, розраховуючи на розуміння з їх боку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x