Діти з прийомних сімей створюють «Світ дитячої фантазії»

Діти з прийомних сімей створюють «Світ дитячої фантазії»

З нагоди Дня захисту дітей та з метою розвитку творчих здібностей, підтримки талановитих дітей службою у справах дітей обласної державної адміністрації 4 червня 2015 року у Черкаському академічному театрі ляльок підбито підсумки щорічного обласного конкурсу виробів дитячої творчості «Світ дитячої фантазії» серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. Про це «Нова Доба» дізналася в Службі у справах дітей.

В обласному конкурсі «Світ дитячої фантазії» взяли участь 45 дітей зазначеної категорії з усіх районів і міст області. За результатами оцінювання творчих робіт членами журі конкурсу визначено переможців.
Почесне І місце посіли Олександр Попов та Тетяна Вовкодав (прийомна сім’я Білих із Тальнівського району) за виріб із природного матеріалу «Кукурудзяна лялька».
ІІ місце – в Оксани Скалько (прийомна сім’я Моторних, Золотоніський район) за картину, вишиту бісером, «Україна єдина»; Анни Литвин (прийомна сім’я Коваль, Городищенський район) за виріб із паперу «Спогади про літо»;

Діти з прийомних сімей створюють «Світ дитячої фантазії»

ІІІ місце посіли Дмитро Кислий та Олександр Дем’янов (дитячий будинок сімейного типу Раєвських, Золотоніський район) за виріб із природного матеріалу «Будиночок Баби Яги»; Катерина Писаренко (прийомна сім’я Сережченко-Безверхих, м. Ватутіне) за рушник, вишитий хрестиком, «Пасхальний рушничок»; Аліна Жалдак (дитячий будинок сімейного типу Йоненків, м. Черкаси) за картину, вишиту бісером, «Гілка шипшини».
Усі учасники конкурсу нагороджені грамотами служби у справах дітей обласної державної адміністрації та подарунками.
Водночас у рамках заходу діти та їхні батьки переглянули виставу у виконанні артистів театру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x