У Лисянці – ще дві матері-героїні

У Лисянці – ще дві матері-героїні

Указом Президента України за материнську самовідданість, народження й належне виховання дітей, присвоєно почесне звання «Мати-героїня» Надії Романенко, багатодітній матері, яка народила та виховала шестеро дітей та Вірі Пунтус, матері п’ятьох дітей. Про це “Новій Добі” повідомили у прес-службі Лисянської РДА.

Голова Лисянської райдержадміністрації Артем Андрієнко, разом з в. о. селищного голови Тетяною Кошман 7 листопада вручили почесні відзнаки Президента України цим жителькам Лисянки.

Надія Іванівна Романенко народилася 1927 року в смт Лисянка. Під час Великої Вітчизняної війни була учасником бойових дій, у повоєнні роки працювала у шахті на Донбасі в м. Рученкова, нагороджена «Медаллю материнства» (1978 рік).

У Лисянці – ще дві матері-героїні

Її 83-річна землячка Віра Григорівна Пунтус також уродженка Лисянки, з 14 років працювала у колгоспі ім. Шевченка. За довголітню та добросовісну працю нагороджена медаллю «Ветеран праці», а також медалями за перемогу у Великій Вітчизняній війні. Обом жінкам довелось на своєму віку тяжко працювати, піднімаючи на ноги дітей. Нині їхню старість радують онуки, підтримують діти і рідні. Почесні гості привітали героїнь, побажавши їм міцного здоров\’я, та вручили квіти і цінні подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x