Черкащин атакують телефонні шахраї

Черкащин атакують телефонні шахраї

Люди скаржаться в міліцію на те, що їм дзвонять невідомі, які кажуть, що їхні рідні потрапили в халепу і потребують грошей. Про це «Новій Добі» розповіли у прес-службі міліції у Черкаській області.

Востаннє такий випадок спіткав жительку міста Канів. Зранку до 66-річної жінки зателефонував невідомий та повідомив, що з її сином сталася біда і на нього чекає кримінальна відповідальність. Проте прикрощів можна уникнути, для цього потрібно лише 5 000 гривень. Злякана за долю сина пенсіонерка почала шукати гроші. Лише коли віддала частину суми шахраям, зателефонувала синові. Як з’ясувалося, з ним все було гаразд. Наразі правоохоронці розшукують зловмисників.

Правоохоронці наголошують: якщо Вам телефонують незнайомці, представляються працівниками будь-яких служб і запевняють, що з Вашими рідними чи близькими щось трапилося та вимагають грошей, необхідно, в першу чергу, зв’язатися з тією людиною, яка нібито «потрапила» в біду та з’ясувати достовірність інформації. У будь-яких випадках, коли Ви виявите, що Вас хотіли ввести в оману або ошукати, необхідно якнайшвидше звернутися до працівників міліції за телефоном «102» та розповісти про даний факт. Пам’ятайте, при розкритті таких кримінальних правопорушень, головне – не втратити час.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x