Білоусов хоче бачити не ринок, а ігровий майданчик біля Центру дитячої та юнацької творчості

Білоусов хоче бачити не ринок, а ігровий майданчик біля Центру дитячої та юнацької творчості

На щотижневій нараді з керівниками структурних підрозділів в.о. міського голови Черкас Віктор Білоусов доручив першому заступнику міського голови Черкас Віктору Беззубенку та начальнику департаменту економіки та розвитку Ірині Удод перевірити доцільність існування біля Палацу дитячої та юнацької творчості комунального ринку. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міськвиконкому.

– Прошу розглянути доцільність існування комунального ринку біля Палацу дитячої і юнацької творчості, розробити альтернативний план його перенесення та створення на його місці відпочинкової зони із розміщенням там дитячого спортмайданчика, – сказав Віктор Білоусов.
Термін виконання доручення – до кінця січня 2014 року.

Центр дитячої та юнацької творчості Черкаської міської ради є одним із найбільших позашкільних закладів області, тут за 61 напрямком творчої діяльності навчаються майже 3,5 тисячі дітей. У Центрі функціонують 229 навчальних груп, займаються 8 зразкових та 1 народний колектив. З дітьми працюють 170 керівників (98 з них – педагоги). Вихованці закладу постійно виборюють високі призові місця на різноманітних конкурсах та фестивалях всеукраїнського і міжнародного рівнів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x