Авто черкасця стало заручником війни двох підприємців

Авто черкасця стало заручником війни двох підприємців

Черкасець віддав своє авто після аварії на ремонт. І вже півроку не може його відвоювати назад. Автомобіль Олександра Гороха став заручником війни двох підприємців – того, що ремонтує, і того, чиє приміщення. Чоловік уже звернувся по допомогу навіть до правоохоронців. Про автоаферу по-черкаськи – Олена Берестенко.

Олександр Горох, потерпілий: «Це лист, підписаний пані Косюк, про те, що мене визнали потерпілим по цій справі».
Із пакетом документів пан Олександр ходить різними інстанціями вже з півроку. Відтоді, як його автомобіль потрапив у ДТП. Автівку зі станції техобслуговування чоловік так і не забрав. Бо саму станцію закрив за борги власник приміщення, де вона розташована.
Матвєєв Олексій, в.о. директора СТО: «Рано я приїжджаю на станцію, відкриваю ворота. Дивлюсь, а на вхідних дверях висить новий замок. А наш спиляний».
Це про раптове закриття СТО розповідає її директор. Чоловік каже: договір про співпрацю орендодавець розірвав в односторонньому порядку. І залишив собі в заручники не лише автомобіль пана Олександра, а ще чотири.
Олександр Горох, потерпілий: «Власник підприємства відмовився віддавати автомобіль, мотивуючи це тим, що в нього судові спори з підприємством, яке в нього орендувало це приміщення».
За півроку на зв\’язок із потерпілим орендодавець вийшов усього кілька разів. І лише – по телефону. Коментувати конфлікт на камеру чоловік теж відмовився. Телефоном запевнив: автомобіль віддасть. Та точної дати не називає.
Тарас Хвиль, власник приміщення: «Пускай со мной рассчитаются те люди, которые должны мне деньги по аренде. Он же давал автомобиль не мне».
Власник автомобіля-заручника чекати казна-скільки й надалі не хоче. Він уже подав заяву до правоохоронців. Кримінальне провадження відкрите за фактом самоправства. Потерпілий сподівається на допомогу міліції. Однак, каже, час не на його боці.
Олександр Горох, потерпілий: «Як зберігається автомобіль, в яких умовах? Я не здивуюсь, що я туди прийду, а там не виявиться цього автомобіля».
Ця справа вже на контролі в міській прокуратурі. Прокоментувати її там обіцяють у понеділок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x