Черкащанин обікрав свого знайомого

Черкащанин обікрав свого знайомого

Скориставшись довірою свого знайомого, чоловік викрав з його будинку телевізор та мікрохвильову піч. Він навіть і не сподівався, що за декілька днів до нього завітають правоохоронці.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Нещодавно до Черкаського райвідділу міліції з заявою звернувся 24-річний житель Черкас. Молодий хлопець повідомив, що в його будинку, зник телевізор та мікрохвильова. Це житло потерпілий здавав у оренду своєму знайомому.

Здійсненими заходами було встановлено, що підозрюваний 29-річний чоловік перебуває в сусідньому селі у свого знайомого. Чоловіка було запрошено до райвідділу міліції для дачі пояснень. Під час розмови із слідчим, він у всьому зізнався. Розповів, що крадіжку вчинив заради грошей. Мікрохвильову піч здав у ломбард, а телевізор продав. Виручені кошти витратив на розваги.

За цим фактом слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x