На сесії Шполянської райради внесли зміни до бюджету

На сесії Шполянської райради внесли зміни до бюджету

18 червня 2015 року проведено пленарне засідання Шполянської районної ради, яке відкрив і вів голова районної ради Іван Скорик. На початку пленарного засідання депутати хвилиною мовчання вшанували пам\’ять Героїв, які віддали своє життя за нашу Батьківщину, а потім згідно регламенту виступили із зверненнями та запитами. «Нова Доба» про це дізналася в обласній раді.
Серед питань, що було внесено до порядку денного, – виконання районного бюджету за І квартал 2015 року та внесення змін до районного бюджету на 2015 рік.

Крім того, депутатський корпус розглянув ряд інших важливих питань, зокрема: взяв до відома звіт голови районної ради, головного лікаря КЗ «Шполянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та звіт головного лікаря Шполянської ЦРЛ; погодився із пропозиціями щодо приведення ліжкового фонду районної лікарні та штатної чисельності її працівників до нормативу.

Також народні обранці заслухали інформацію про хід виконання районної Програми соціального захисту населення Шполянського району на 2011-2015 роки, внесли зміни до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-20120 роки.

Жваве обговорення викликало питання про затвердження районної комплексної Програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки.

Серед іншого, депутати проголосували за внесення змін до районної Програми підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти на період до 2015 року.

Питання про внесення змін до районної Програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій на період до 2015 року, надання дозволу відділу освіти на списання майна районної комунальної власності та затвердження списку присяжних від Шполянського району на 2015-2017 роки були також проголосовані депутатами.

З усіх питань, що розглядались на пленарному засіданні, прийнято відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x