На Катеринопільщині чоловік викрав у знайомої побутову техніку

На Катеринопільщині чоловік викрав у знайомої побутову техніку

На Катеринопільщині зловмисник, гостюючи у своєї знайомої, обікрав жінку на загальну суму близько 3000 гривень. Крадія затримано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. \”Нова Доба\” про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Катеринопільського районного відділу міліції звернулася 29-річна місцева жителька з повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що з її будинку викрали побутову техніку та речі домашнього вжитку. Загальна сума завданих збитків становить близько 3000 гривень.
При спілкуванні з правоохоронцями жінка зазначила, що напередодні крадіжки в неї гостював її знайомий, котрий нещодавно вийшов з місця позбавлення волі. Саме після його візиту вона виявила відсутність речей.

В ході перевірки отриманої інформації, вона знайшла своє підтвердження. 42-річного підозрюваного знайшли в родичів, які проживали одному із районів Черкаської області. Під час розмови із працівниками міліції чоловік зізнався у вчиненні крадіжки. Підтверджували це знайдені в будинку родичів речі, які злодій вкрав у потерпілої.

За цим фактом Катеринопільським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x