Уманський наркоман обікрав свою бабусю

Уманський наркоман обікрав свою бабусю

Газовий котел у потерпілої викрав її онук. Зловмисника затримано та доставлено до райвідділу міліції. Викрадену річ працівники міліції вилучили та повернули господарці. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернулася 63-річна місцева жителька із заявою, що з її сараю невідомою особою викрадено газовий котел. Потерпіла розповіла, що тривалий час зберігала в підсобному приміщенні новий газовий котел. Хто міг скоїти крадіжку жінка не знала, адже нікого стороннього не пускала до оселі. Уважно вислухавши потерпілу правоохоронці розпочали пошуки зловмисника. Перевіряючи місцеві пункти заготівлі металобрухту, співробітникам карного розшуку вдалося виявити викрадену річ. За складеним описом підозрюваного міліціонери встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний онук потерпілої.

Підозрюваного затримали та доставили до райвідділу. Чоловік розповів, що залежний від наркотиків та останнім часом ніде не працює. Коли гроші скінчилися, а взяти їх було ніде, згадав, що бачив у бабусі газовий котел. Коли старенької не було вдома вивіз його та здав на металобрухт. Виручені кошти витратив на свої потреби.

За цим фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робот на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x