Тальнівські депутати обговорили питання об’єднання громад

Тальнівські депутати обговорили питання об’єднання громад

20 червня 2015 року відбулася 39 позачергова сесія районної ради, яку провела її голова Наталія Руснак. До порядку денного пленарного засідання було внесено питання про звернення депутатів районної ради до Черкаської обласної ради та Черкаської обласної державної адміністрації щодо перспективного плану проведення об’єднання територіальних громад в Тальнівському районі. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Перед сесією присутні вшанували хвилиною мовчання пам\’ять загиблих у зоні проведення АТО та померлого колишнього начальника відділу спорту райдержадміністрації Петра Рябовола.

Далі головуюча надала слово для виступу члену президії районної ради Івану Терещуку, який повідомив, що рішення про скликання сесії було реакцією 20 депутатів районної ради на об’єднання усіх сіл району в одну громаду і запропонував прийняти звернення до обласної ради та обласної державної адміністрації, в якому висловити ставлення депутатів та активу району до вирішення проблеми щодо об’єднання територіальних громад у Тальнівському районі.

У обговоренні питання порядку денного взяли активну участь депутати районної ради Леонід Єгоров, Валентин Янішевський, Володимир Безрідний, Микола Хоменко, Анатолій та Микола Скіченко, Олександр Дімітров, Олександр Сарана, Сергій Тульчинський, Андрій Маленко, Володимир Глухенький та Володимир Бондарчук, сільські голови Юрій Свідерський, Тетяна Гудзенко, Василь Мельник, Сергій Гульченко, Павло Козаченко, Любов Чмига.

За результатами розгляду питання порядку денного депутати районної ради прийняли рішення та схвалили текст звернення до Черкаської обласної ради та Черкаської обласної державної адміністрації щодо перспективного плану проведення об’єднання територіальних громад в Тальнівському районі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x