Черкаські скаути передали віфлеємське світло черкаським римо-католикам

Черкаські скаути передали віфлеємське світло черкаським римо-католикам

Учора 24 Грудня 2013 року на самий Свят-вечір скаути Організації Українських Скаутів (ОУС) передали Вифлеємське Світло Миру в черкаську римо-католицьку парафію Благовіщення Пресвятої Діви Марії. Про це «Новій Добі» розповіли в ОУС.

Традиція запалювати вогник Вифлеємського Світла Миру від оливної лампадки в печері Різдва Христового виникла 27 років тому. Завдяки скаутам Організації Українських Скаутів Світло розповсюджується по всій Україні: у храми всіх конфесій, державні установи, школи, сиротинці, лікарні. Світло миру символізує мир, радість і братерство.

Світло Миру з рук українських скаутів 12-ї Скаутської Дружини Черкаської ім.Лесі Українки (ОУС) брали всі охочі вірячи. Невдовзі вони запалили цей вогник на своєму на свят-вечірньому столі. На заході був також представник Черкаського Пласту. Цього вже вдруге скаути Організації Українських Скаутів передають віфлеємське світло черкаським римо-католикам. Минулого року Світло Миру до черкаської римо-католицької парафії потрапило з рук скаутів ОУС вперше.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x