Черкаські прикордонники перекривають контрабандну діяльність

Черкаські прикордонники перекривають контрабандну діяльність

Полковник Ігор Момот розповів про труднощі, які виникли в перші дні перебування прикордонників на службі в Донецькій області. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Коли ми тільки сюди прибули, під час виходу особового складу на службу в нас виходили з ладу всі радіостанції, це означало, що поблизу працює станція по боротьбі з електронними приладами. Особовий склад відмічав безпілотні апарати, які пролітали над нами, розвідували, проводили зйомку, – розповів полковник Ігор Федорович Момот.

– Кордон живе своїм життям. Ми захищаємо свої кордони, російські прикордонники несуть службу на своїй території. Звичайно, зараз перекриваємо будь-яку контрабандну діяльність, кордон постійно контролюється. Тому людям, які жили з кордону ми заважаємо, – зауважив Ігор Федорович.

Голова Амвросіївської РДА Сергій Колодій долучився до розмови й зазначив, що розуміння між місцевими жителями й солдатами досягнено.
– Спочатку між прикордонниками й місцевим населенням було деяке непорозуміння, але після проведення роз’яснювальної роботи все налагодилось. Зараз селяни допомагають солдатам, солдати допомагають сім’ям, які цього потребують, – зазначив очільник району.

Фоторепортаж тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x