Черкаська влада просить перевізників не створювати соціальну напругу

Черкаська влада просить перевізників не створювати соціальну напругу

Заступник міського голови Юрій Гончаров звернувся до перевізників із проханням не створювати соціальну напругу в місті. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському міськвиконкомі.

Деякі перевізники припинили перевезення пільгових категорій населення в міських «маршрутках». Вони вимагають від міської влади підвищення тарифу до 4 гривень.

Про це повідомив заступник міського голови Юрій Гончаров. На думку Юрія Андрійовича, цим самим перевізники порушують попередні домовленості щодо забезпечення організації пасажирських перевезень в м. Черкаси.

«На сьогодні почастішали скарги громадян, мешканців Черкас, які належать до пільгових категорій, стосовно того, що деякі перевізники відмовляють їм у безкоштовному перевезенні в міських «маршрутках», – розповідає Юрій Андрійович. – Особливо вражає, коли відмовляють в пільговому перевезенні найнезахищенішим категоріям населення, наприклад, нещодавно «виставили» членів сімей, загиблих в зоні АТО, – це вже просто цинізм. Крім цього, я вважаю, це порушенням наших попередніх домовленостей – ми обіцяли відшкодувати з міського бюджету кошти за перевезення пільгових категорій за результатами першого півріччя. І більшість перевізників з розумінням ставляться до цього.

Зараз я звертаюсь до всіх перевізників із розумінням поставитись до ситуації, що склалася не лише в нашому місці, а й в усій країні, та не створювати соціальної напруги. Хочу зауважити, що численні перевірки , що проводяться департаментом ЖКК, виявляють значні порушення в організації пасажирських перевезень в м. Черкаси – деякі перевізники не дотримуються графіків руху, автобуси паркуються в невизначених місцях, мають місце випадки нетактовного поводження з пасажирами з боку кондукторів та водіїв. За умовами договорів, вони можуть бути розірвані в достроковому порядку», – підсумував Юрій Гончаров.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x