На сесії облради ухвалили план об\’єднання територіальних громад

На сесії облради ухвалили план об\’єднання територіальних громад

Проект із правками представив директор департаменту інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю Черкаської облдержадміністрації Сергій Пасічник. Він наголосив, що проект, який був на розгляді на минулій сесії, суттєво змінений. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– Той проект, який ми подаємо, досить сильно відрізняється від попереднього. Він максимально враховує пропозиції районів, – зазначив Сергій Леонідович. – Але хочу наголосити, що це не закінчений проект, можна буде ще тривалий час подавати свої пропозиції.

Голова ОДА Юрій Ткаченко теж просив депутатів підтримати проект перспективного плану. Він подякував представникам районів за те, що вони пішли на контакт і давали пропозиції до плану.

На сесію прийшли кілька сільських голів, частина з яких була за, а частина – проти об\’єднання, а також активісти.

– Ми підтримуємо людей. Коли \”добровільно\” щось нав\’язують, ви знаєте, чим це закінчується. Спочатку треба нормально попрацювати з проектом, а потім його вже ухвалювати, – заявив, активіст Координаційної ради сил Майдану Олексій Ющенко, пояснюючи, чому Самооборона категорично проти такого об\’єднання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x