Суд між «Солідарністю» і ТВК тягнеться понад три години

Суд між «Солідарністю» і ТВК тягнеться понад три години

Наразі колегія суддів Черкаського адміністративного суду не заборонила друк виборчих бюлетенів, як того вимагала Черкаська обласна організація «Всеукраїнського об\’єднання «Солідарність». Рішення планують винести лише після розгляду справи по суті. «Нова Доба» про це дізналася з власних джерел.

«Оскільки сьогодні останній день для подачі в друк макетів бюлетенів, а вони, згідно із Законом мають подаватись за 17 днів до початку виборів, відтермінування прийняття рішення перетворить цей суд на фарс. Якщо сьогодні суд не винесе рішення, то бюлетені вже почнуть друкуватись і розгляд справи по суті вже не буде мати ніякого значення, – говорить заступник Черкаської обласної організації «Всеукраїнського об’єднання «Солідарність» Сергій Красуля. – Більше того, у разі задоволення нашого позову, бюлетені доведеться передруковувати. Але вже за рахунок платників податків.
На його думку, такі дії суду, ймовірно, можуть свідчити про потакання порушенням.

Черкаси вже увійшли в історію як місто, в якому жодні вибори не проходили без суттєвих порушень. Пригадаємо вибори до міської ради 2006 і вибори до Верховної Ради 2012. Обидва рази черкасців намагались позбавити можливості чесного волевиявлення.
«Вважаємо, що така ситуація з жеребкуванням вводить в оману виборця і ставить під сумнів законність проведення усього виборчого процесу», – підсумовує Сергій Красуля.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x