До Дня Конституції черкащанку нагородили орденом княгині Ольги

До Дня Конституції черкащанку нагородили орденом княгині Ольги

Учора в Черкаській обласній філармонії відбулися урочистості до 19-ї річниці прийняття Конституції України. На початку заходу з вітальним словом до черкащан звернулися очільники області.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
‒ За Конституцією Україна є унітарною державною. Особливо це важливо в наш час, коли розпочалася агресія зі сторони Росії на сході нашої держави. На превеликий жаль, на сьогодні 84 черкащанини віддали життя за незалежність і суверенність України. Зараз найголовніше ‒ змінити модель управління в нашій державі, виконати всі вимоги Майдану, Революції Гідності, ‒ зазначив голова ОДА Юрій Ткаченко.
Потому пам’ять загиблих земляків ушанували хвилиною мовчання.
У своєму виступі голова обласної ради Валентина Коваленко пригадала той день, коли був прийнятий Основний закон нашої держави
‒ Саме тоді я була в Києві в числі кращих вчителів року. І саме під час лекції Філарета, о 10.00, нам оголосили, що Конституція прийнята. Тоді депутати приймали її всю ніч, ‒ поділилась Валентина Михайлівна.

З нагоди свята та за значний особистий внесок у розвиток української державності, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомі трудові досягнення Валентина Коваленко та Юрій Ткаченко вручили ряд нагород і відзнак. Зокрема, вручили орден княгині Ольги III ступеня оператору машинного доїння сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Світанок» Вірі Сивець, почесне звання «Заслужений працівник освіти України» – завідувачу методичного відділу Черкаського обласного центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради Світлані Павловій, почесне звання «Заслужений артист України» – актрисі Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка Наталії Глазовій. Також було вручено Почесні грамоти Кабінету Міністрів України та Подяку Прем’єр-міністра України.
По завершенню урочистостей гостям дарували художні номери колективи Черкаської філармонії.

Фото тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x