Недопрацювали…

Недопрацювали…

Анатолій Бондаренко, кандидат у мери Черкас, голова обласної організації партії «ВО «Батьківщина» прийшов у «Нову Добу» на виборчий марафон дещо засмученим. Однак вважає, що політична сила, яку він представляє, стане переможцем цих виборів.

– Я вважаю, що нами була проведена найпотужніша передвиборча кампанія, – зауважив пан Анатолій. – Не беру до уваги деяких мажоритарників, котрі роздавали гречку й засівали. А так, що стосується програми, переконань і намірів, то гадаю, що наша політична сила на сьогоднішній день в Черкасах є найпотужнішою. Я не сумніваюся в перемозі за партійними списками нашої політичної сили. Сподіваюся, що й багато наших мажоритарних кандидатів переможе.

Анатолій Бондаренко вважає лідера партії, до якої він належить, людиною харизматичною. Дізнавшись про підсумки екзит-полу, які свідчать не на користь уподобань українців, заявив дослівно таке: «Напевно, ми, як керівники штабів, не спрацювали. Оце єдине може бути пояснення: ми не спрацювали в плані доведення програми нашого лідера до виборців».

Відео Галини Березенко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x