Черкаська область провела вибори на достатньо високому рівні

Черкаська область провела вибори на достатньо високому рівні

Таку думку висловив голова Черкаської обласної організації комітету виборців України Максим Михлик у «Новій Добі» під час виборчого марафону.

– Загалом можна стверджувати, що виборча кампанія у нас пройшла прозоро, демократично, відповідно до всіх міжнародних норм, – заявив добродій Максим. – Таких виборів я не пам’ятаю вже багато років. Грубих порушень зафіксовано не було. Ті дрібні, організаційні й технічні порушення, які траплялися, швидко виправлялися. Хоча й були певні труднощі в якості підготовки комісій, їхнього кворуму – вони в принципі справилися зі своєю роботою. Були певні проблеми з реєстром виборців, через що багато людей не знаходили себе в списках. Проте, це не було аж такою суттєвою проблемою, яка могла б уплинути на результати виборів. Тобто, в Черкаській області на виборах президента все відбувалося максимально прозоро.

За словами Максима Михлика, на місцевих виборах ситуація була дещо гіршою. Особливо це стосується виборів міського голови Черкас і депутатів міської ради. Весь день був нервовий і напружений, бо постійно надходили сигнали про порушення: організацію якихось каруселей, використання інших певних виборчих технологій, шахрайства. Це все стосувалося передовсім кандидатів у мажоритарних округах.
– Ми будемо пильно слідкувати за результатами виборів у 5–6 мажоритарних визначених нами округах, де, на нашу думку, волевиявлення виборців може бути спотвореним, – підсумував Максим Михлик.

Відео Галини Березенко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x