«Як нам об’єднати країну»

«Як нам об’єднати країну»

«Політики 23 роки поспіль роз’єднували Україну, а тепер прийшла пора її об’єднати», – ось таким лейтмотивом був пронизаний «круглий стіл» у Черкасах, який так і називався: «Як нам об’єднати країну». Повідомляє власний кореспондент \”Нової Доби\”.

Обговорення теми було ініційоване Всеукраїнською громадською організацією «Народна довіра». У круглому столі взяли участь лідер організації Сергій Шахов, політологи Вадим Карасьов і Володимир Цибулько, науковці, представники громадських організацій Черкащини, журналісти.
Найпершим чином треба перемінити ситуацію на місцях, збурити громадську активність, об’єднати інтелектуальний потенціал на творення єдиної, монолітної України. Україна – це країна громад.

На думку учасників круглого столу, справжнє місцеве самоврядування, а не засилля чиновників і олігархів, жорстка державна політика, особливо в сфері забезпечення оборони і правопорядку, економічна свобода для малого та середнього бізнесу, єдина культурна та інформаційна політики – головні умови об’єднання України.

За словами Сергія Шахова, в умовах, коли люди не вірять ні центральній, ні регіональній владі, представники громадськості повинні запропонувати людям загальнонаціональні та міжрегіональні проекти в усіх сферах діяльності.
– Якщо політики не займаються об’єднанням країни, чому б цього не зробити нам – громадським організаціям? Я впевнений, що у нас це вийде, – переконаний Сергій Шахов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x