Чигиринська ВО «Свобода» прибере місцеві пляжі

Чигиринська ВО «Свобода» прибере місцеві пляжі

До Чигиринського районного осередку ВО «Свобода» поскаржилися жителі міста. Людей турбує стан міського пляжу. Мовляв, мало піску, натомість повсюди бруд, водяне плесо заросло ряскою. Люди вимагають навести лад. Інформує «Ремарка».
В ході вивчення питання активістами «Свободи», з’ясувалося, що міська рада надала дозволи торгувати на території пляжу підприємцям Хижняк та Дикому.

Жоден з підприємців до цього часу не зробив суттєвих кроків для покращення стану території пляжу.
Після проведених перемовин з ПП Хижняк (власник кафе «Кукарача») було досягнуто згоди стосовно підтримки санітарного стану пляжу у задовільному стані. Підприємці зобов’язуються підтримувати чистоту, завезти пісок, очистити водяне плесо.
Враховуючи те, що ПП Дикий не відгукнувся на пропозиції свободівців долучитися до опоряджувальних робіт на пляжі та порушив законодавство, розпочавши бетонування території та встановлення архітектурних конструкцій без відповідних погоджень, ними було ініційоване звернення до Чигиринської міської ради з вимогою анулювати дозвіл на торгівлю у вказаному місці.
Як інформують представники ВО «Свобода», міськрада йде їм у цьому питанні назустріч.

А от жителі міста вже найближчим часом очікують на результати вищевказаних спільних дій активістів «Свободи» і керівництва міськради, які повинні вилитися у суттєве покращення санітарного стану міського пляжу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x