Уманчани відзначили свято вулиці

Уманчани відзначили свято вулиці

Україна продовжує вшановувати ратний подвиг Генія та Пророка українського народу, пам’ять Великого Кобзаря. Тож, з цієї нагоди, днями в селищі Бабанка, що на Уманщині, відбулось Шевченкове свято. Особливим цей день став для жителів сільської вулиці, що носить ім’я Тараса Шевченка. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Місцевих жителів та гостей вітав селищний голова Михайло Байда, вручивши подарунки: найстаршому та наймолодшому жителям визначної вулиці, багатодітній родині, подружжю, котре відзначило «Золоте весілля», кращим майстриням декоративного-прикладного мистецтва, переможцям конкурсу «Краща господиня» тощо.

Учасники свята мали змогу насолодитися декламаторською майстерністю дитячих талантів, котрі, незважаючи на свій юний вік, читали всесвітньо відомі твори Кобзаря. Окрім цього, вихованці вокального гуртка селищного будинку культури дарували присутнім музичні вітання.

Підіймали дух та створювали гарний настрій душевні, ліричні, народні пісні, а також музичні композиції на слова Шевченка, у виконанні жіночого вокального колективу Бабанського СБК під керівництвом Віктора Павлуші.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x