Ялинку в рік коня не переобтяжуйте прикрасами

Ялинку в рік коня не переобтяжуйте прикрасами

У кожній родині є своє бачення й навіть певні традиції, пов’язані з розумінням того, як потрібно прикрашати новорічне дерево. Хтось обмежується кількома кульками, а хтось переконаний, що ялинка має бути обвішана солодощами. Головне, щоб усім це приносило радість і створювало новорічний настрій. Якщо ж ви хочете, щоб, крім радості, ялинка принесла в дім ще й успіх, маєте зацікавити нею не лише людей, а й найголовнішого гостя цього свята – символ нинішнього Нового року.

* Найголовніше, що потрібно врахувати: Кінь не любить неправди. Тому цього року просто необхідно відмовитися від штучної ялинки й установити справжнє живе дерево. Якщо з якихось причин це зробити неможливо, принаймні розставте колючі гілочки у вазах.

* Новорічні іграшки повинні мати кольори, що подобаються символу року – Синьому Коневі. Урізноманітнити прикраси допоможе знання того, що синій має багато відтінків і досить гармонійно перетікає в інші близькі до нього блакитний, зелений і фіолетовий кольори. Також Коню подобаються кольори благородних металів: золота й срібла.

Ялинку в рік коня не переобтяжуйте прикрасами

* Кінь – тварина серйозна, тому й на ялинці хоче бачити не пустотливі іграшки, а фігури, що мають чітку геометричну форму й безпосередньо пов’язані з «кінською» діяльністю: кулі, бурульки, дзвіночки, шишки.

* Не завадять і різноманітні прикраси, пов’язані з автомобілями, мотоциклами й навіть потягами. Така благородна тварина, як Кінь, завжди з повагою ставиться до своїх металевих конкурентів, потужність яких, до речі, і досі вимірюється кінськими силами.

* Не забудьте, що нинішній Кінь не лише Синій, а й Дерев’яний. На найвиднішому місці обов’язково повісьте іграшку з дерева або хоча б із паперу.

* Різноманітні дощики повинні мати переважно колір золота чи срібла. Перевагу потрібно віддавати довгим і тонким, що більше нагадують ланцюг, ніж шарф.

* Не намагайтеся повісити на ялинку всі іграшки, що є в домі. Кінь – тварина стримана, занадто велика кількість прикрас лише роздратує його.

* Не варто забувати, що коні завжди асоціювалися в людини з важкою наполегливою працею. Якщо частина прикрас буде зроблена вашими руками, це доведе працелюбному символу 2014-го, що ви варті його уваги.

Ялинку в рік коня не переобтяжуйте прикрасами

* Цього року саме час згадати про давню традицію розвішувати на ялинці фрукти. Але перевагу краще віддати не мандаринам, а яблукам. Яблука також варто покласти й під ялинку.

* Ну, і, звісно, важко уявити коня, який не любить солодощі. Цукерки – це єдина прикраса, якої, на думку Коня, бути багато просто не може. Що більше ви причепите смачних прикрас на ялинку, то краще.

* Саме час згадати, що наш Дід Мороз, на відміну від американського Санта Клауса, не літає по небу на срібних санчатах, а їздить по землі на міцних дерев’яних санях запряжених могутніми кіньми. Дерев’яна конячка поряд із Дідом Морозом і Снігуронькою під ялинкою буде більш ніж доречна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x