До Христинівщини переїхали 62 мешканців сходу

До Христинівщини переїхали 62 мешканців сходу

У Христинівському районі зараз проживають 62 мешканців Донбасу та 13 кримчан. Про це інформує «Нову Добу» прес-служба Христинівської РДА.

У березні-травні з Криму до Христинівського району переїхало 13 кримчан, Із червня поточного року переселилися 62 мешканців Донбасу, з них 18 дітей, які покинули свої домівки в зонах військових дій, побоюючись за своє життя та здоров’я. У зв’язку із загостренням ситуації на Сході нашої країни, кількість громадян з Донецької та Луганської областей, які переселяються до інших регіонів України, постійно збільшується.

До управління соціального захисту населення Христинівської райдержадміністрації звернулося 3 осіб-одержувачів державної допомоги, які приїхали з Донецької та Луганської областей. Одній заявниці за новим місцем проживання призначено державну допомогу. За заявами решти громадян надіслано запити особових справ за попереднім місцем проживання для здійснення подальшої виплати державної допомоги за тимчасовим місцем перебування.

Управління соціального захисту населення Христинівської райдержадміністрації сприятиме їм у питаннях розміщення, працевлаштування, а також отримання соціальних виплат за новим місцеперебуванням.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x