Валентина Коваленко відвезла гуманітарну допомогу до Слов’янського району

Валентина Коваленко відвезла гуманітарну допомогу до Слов’янського району

Вчора голова обласної ради Валентина Коваленко повернулася із зони проведення антитерористичної операції, куди вона днем раніше вирушила, щоб спільно з громадською організацією «Громадський блокпост» і Смілянським осередком «Правого сектора» доставити гуманітарну допомогу нашим військовикам і мирному населенню, звільненого від терористів, Слов’янського району. Це саме той район, який, за словами Президента України Петра Порошенка, був символом терору, жаху, зневаги і тортур з боку сепаратистів над людьми. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської обласної ради.

До переліку необхідних бійцям продуктів: свіжих овочів, картоплі, олії, круп, макаронів, меду, а також побутової хімії, предметів гігієни (мило, зубна паста) тощо, Валентина Коваленко разом з Оксаною Циганок – головою ГО «Громадський блокпост» організували і привезли новий одяг, довгоочікуваний тепловізор та генератор струму, інші речі.

Спілкуючись з бійцями, голова обласної ради цікавилася умовами перебування і несення служби, їхніми потребами.

В ході поїздки Валентина Коваленко не обминула нагоди відвідати і доставити гуманітарну допомогу до ряду населених пунктів поблизу Слов’янська. Зокрема, відвідала Семенівку, шлях до якої терористи перекрили, підірвавши залізобетонний міст.

Голова обласної ради була вражена тим, що терористи і найманці практично зруйнували інфраструктуру і міста, де досі не постачається електроенергія і вода, і населених пунктів. У селах не працюють магазини, інші соціальні об’єкти. Люди не мають де купити продукти, воду чи інші речі.

Мешканці були вдячні за надану благодійну допомогу.

Голова обласної ради Валентина Коваленко вважає, що сьогодні всі – місцеві органи влади, депутати різних рівнів, бізнесмени і прості громадяни мають активно підтримувати армію, тих військових, які жертвуючи власним життям, захищають наші домівки, цілісність і незалежність України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x