Викуп авто ПриватБанком збільшився майже в 5 разів

Викуп авто ПриватБанком збільшився майже в 5 разів

За останні 3 місяці на Черкащині викуп у населення автівок ПриватБанком збільшився майже в 5 разів. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ПриватБанку.

У чому ж перевага послуги «викуп авто в клієнта» через ПриватБанк?

Основні переваги для клієнта:

Зручність – при купівлі автомобіля банком, клієнт може направити кошти від викупу на купівлю іншого авто в банку (в кредит або за повну вартість), чи отримати гроші готівкою.

Технологічність процедури – кожен етап покупки клієнт контролює через смс на мобільний телефон, від клієнта для повного оформлення покупки необхідний один візит у відділення, решту роботи роблять співробітники банку;

Швидкість – ціну за свій автомобіль клієнт дізнається протягом 5 хвилин, гроші отримує на протязі доби, немає необхідності їхати в МРЕО для зняття авто з обліку;

Вигода – банк пропонує дійсно вигідні ціни. Викуп автомобілів виробляється за ринковими цінами.

Які вимоги до автомобілів для продажу Банку?

На викуп банку можна передати будь-яке легкове авто, яке не старші 10 років. Якщо гроші від продажу свого автомобіля продавець планує зарахувати на аванс за кредитом, то обмеження за віком автомобіля не застосовуються. Автомобілі повинні бути у справному стані, які не вимагають ремонту. Обмеження за вартістю автомобілів немає.

Які умови продажу авто банку?

При продажу автомобіля Банку, клієнту необхідно придбати новий автомобіль у кредит або автомобіль з пробігом в кредит або за готівку. При купівлі нового авто сума за викуплене авто зараховується на аванс по кредиту.

Якщо вартість автомобіля з пробігом, який набуває клієнт менше, ніж вартість авто, яке продає, то різниця зараховується на його кредитну карту. Якщо вартість купується авто більше, то клієнт доплачує різницю або оформляє кредит.

Чи можливий викуп авто у клієнта, без купівлі авто у Банку?

Викуп автомобіля клієнта без покупки автомобіля в банку можливий, тільки сума яка пропонується клієнтові буде менше, ніж сума яка пропонується при покупці автомобіля в банку.

Наразі в ПриватБанку стартувала акція «Поліс ОСЦПВ дешевше на 25%» для всіх власників карт ПриватБанку. При оплаті поліса ОСЦПВ карткою ПриватБанку клієнт отримує не тільки знижку 10%, а й додаткове заохочення у розмірі 15% від кінцевої вартості поліса, яке повертається на бонусний рахунок клієнта.

У чому суть акції «Поліс ОСЦПВ дешевше на 25%»? Купуючи поліс ОСЦПВ з картки ПриватБанку, клієнти отримують не тільки 10% знижку як лояльні клієнти ПриватБанку, а й додаткове заохочення на бонусний рахунок у розмірі 15% від кінцевої вартості поліса ОСЦПВ. Таким чином, учасник акції оформляє поліс на 25% дешевше його повної вартості.

Акція безстрокова. Початок акції – 12.07.2014. Для участі в акції «Поліс ОСЦПВ дешевше на 25%» Учасникам необхідно при оформленні поліса ОСЦПВ у відділеннях банку, Приват24, ТСО, на сайті www.pb.ua або віддалено по телефону оплатити поліс з будь-якої карти ПриватБанку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x