Черкащина матеріально підтримує сім’ї загиблих

Черкащина матеріально підтримує сім’ї загиблих

Сім’ї загиблих учасників громадських протестів та Антитерористичної операції отримають одноразову матеріальну допомогу. За відповідні зміни до обласної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки на позачерговій сесії Черкаської обласної ради проголосувала більшість депутатів. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської ОДА.

Програму пропонується доповнити розділом VI – «Соціальна підтримка окремих категорій громадян», зокрема, пунктами щодо виплати одноразової матеріальної допомоги одному з членів сім’ї загиблого (померлого) учасника масових акцій громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року та в ході проведення Антитерористичної операції на Сході України в розмірі 50 тис. грн.

Як поінформував заступник начальника Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Шимчук, наразі в області проживає 4 сім’ї загиблих під час «Революції Гідності» та 16 сімей – в ході проведення Антитерористичної операції.

«Доповнення до Програми дозволять забезпечити належний соціальний захист сімей, які втратили годувальників», – звернувся до присутніх заступник директора Департаменту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x