Голова Уманської райради прозвітував про свою роботу

Голова Уманської райради прозвітував про свою роботу

Днями голова Уманської районної ради Олександр Дячук прозвітував про свою діяльність на займаній посаді перед представниками громадськості Уманщини та відповів на запитання, що виникли в ході спілкування. За його словами, у перші дні роботи йому вдалося зберегти життєдіяльність бюджетних установ району та змінити пріоритети у розподілі коштів районного бюджету. Окрім того, було налагоджено порозуміння із громадськими формуваннями Уманщини, завдяки чому досягнуто стабільності в соціально-економічному розвитку району. Про це «Нова Доба» дізналася в обласній раді.

Детальніше голова районної ради зупинився на роботі депутатського корпусу – розгляді питань, прийнятті рішень та нових районних програм на сесіях, а саме: програми запобігання загибелі людей на водних об’єктах району та програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території району, обидві на 2014-2016 роки.

Очільник представницької влади району відзначив і те, що депутати районної ради на сесійних засіданнях заслухали виконання ряду районних програм, зокрема: програми економічного і соціального розвитку району за 2013 рік; районної цільової програми профілактики злочинності в Уманському районі на 2011-2015 роки; районної програми «Село Уманщини-2020»; програми по благоустрою, озелененню, поліпшенню стану довкілля населених пунктів району на 2011-2015 роки.

Під час свого звіту Олександр Дячук також наголосив, що депутати внесли зміни до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки, якими передбачили у районному бюджеті 50 тис грн для надання одноразової матеріальної допомоги громадянам України, які переселяються з Криму та м.Севастополь, Донецької і Луганської областей.

Голова районної ради відзначив, що своєчасно внесено зміни до районного бюджету, здійснено кроки щодо максимального скорочення та оптимізації видатків бюджету.

Далі Олександр Олександрович проінформував присутніх про кроки, що зроблено за його ініціативи, а також депутатами районної ради й очільниками територіальних громад з надання допомоги військовослужбовцям Уманщини, які знаходяться у зоні проведення антитерористичної операції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x