Городищенські депутати затвердили програму підтримки мобілізаційних заходів

Городищенські депутати затвердили програму підтримки мобілізаційних заходів

Депутати Городищенської районної ради на засіданні затвердили програму підтримки заходів мобілізації та забезпечення територіальної оборони на 2014 рік на позачерговій сесії. У роботі сесії взяли участь голова РДА Микола Дудник, депутат облради Олександр Лупашко, керівники структурних підрозділів РДА, районних служб, голови територіальних громад району, представники прокуратури та райвідділу внутрішніх справ, засобів масової інформації. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Городище. інфо».

У зв’язку з різким загостренням внутрішньої та зовнішньополітичної ситуації в країні, можливим переведенням національної економіки, діяльності органів державної влади й місцевого самоврядування, підприємств, установ й організацій на функціонування в умовах особливого періоду, депутати районної ради затвердили програму підтримки заходів мобілізації та забезпечення територіальної оборони на 2014 рік.

Відповідно до програми на підтримку заходів мобілізації, матеріально-технічного забезпечення загонів територіальної оборони, створення недоторканого запасу виробів медичного призначення та медикаментів з районного бюджету, з урахуванням субвенцій місцевих рад, виділяється 543 тис грн, в тому числі 336 тис грн на придбання бронежилетів, касок та іншої амуніції для військовослужбовців. Другим питанням депутати затвердили відповідні зміни до районного бюджету з урахуванням прийнятої програми підтримки мобілізаційних та оборонних заходів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x