Геннадій Бобов підтримав воїнів-земляків у зоні АТО

Геннадій Бобов підтримав воїнів-земляків у зоні АТО

Сьогодні в зоні АТО нашу Батьківщину захищає дедалі більша кількість черкащан, які пішли на неоголошену війну добровольцями чи були призвані до лав українського війська. Ситуацію щодо забезпечення армії поки що не можна назвати задовільною, незважаючи на те, що українці допомагають солдатам і продуктами, й грошима, різною амуніцією. Кожен свідомий громадянин сьогодні не має права залишатися осторонь у цій справі. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Народний депутат Геннадій Бобов підтримує українську армію з самого початку бойових дій на Донбасі. За його сприяння виділяються автомобілі для потреб армії, надається фінансова допомога. «Сьогодні в Україні створюється справжня народна армія. 24 роки в Україні збройні сили не розвивалися, а виживали. Українську армію цілеспрямовано знищували. Врешті-решт, тільки зараз у нас створюються боєздатні частини. Мені соромно за нашу владу, яка не може забезпечити бійців необхідними елементарними речами. Мені соромно за деяких чиновників і генералів, які в тилу намагаються заробити собі на війні політичні чи фінансові дивіденди. Так не повинно бути. І я переконаний, що Президент, Верховна Рада, Уряд усе-таки перестануть сваритися між собою, займуться справою і забезпечать наших хлопців усім необхідним. Не можна відправляти на війну людей голими-босими. Особливо тоді, коли найманці-сепаратисти забезпечені усім необхідним по вищому ґатунку», — каже Геннадій Борисович.
Він переконаний, що сьогодні основою нашої армії є український народ. Це його найкращі сини ідуть воювати на Схід. Це наше суспільство всіма силами допомагає нашим хлопцям усім, чим тільки може. Це наші старенькі виділяють по 50—100 гривень з пенсії для потреб військових. Тому, за словами народного обранця, нині треба менше говорити про допомогу, а більше допомагати конкретними діями.

«Сьогодні я передав волонтерам штурмові тактичні рюкзаки зі спорядженням, медикаментами, амуніцією, одягом. Ми зробили ставку на необхідні речі, що використовуються в найкращих арміях світу: ізраїльській, чеській, шведській, німецькій. Багато всього довелося везти з-закордону. Кожний із штурмових рюкзаків буде особисто переданий нашим героям із шести районів Черкащини, які знаходяться безпосередньо в зоні АТО і борються з ворогом, щоб ми з вами жили під мирним небом. Ми всі в неоплатному боргу перед цими людьми. Тому кожен сьогодні має подумати, як і чим він може бути корисним», — розповів Геннадій Бобов.

Народний депутат також запевнив, що це не перша й не остання допомога. «Допомагатиму до тих пір, поки в цьому буде потреба. Вважаю, що воювати і боротися з терористами повинні професіонали-військові, які мають відповідні навички й досвід, а не молоді хлопці, які й автомата в своїх руках до цього не тримали. Цей простий принцип — основа всіх ефективних армій світу», — зауважив він.

«Саме черкаському спецпідрозділу СБУ «Альфа» буде направлена наступна допомога — посилені військові джипи, що будуть використовуватися для розвідки і тактичних дій в зоні АТО», — розповів про свої подальші плани Геннадій Бобов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x