Голова обласної ради провела особистий прийом

Голова обласної ради провела особистий прийом

Кадрові, земельні питання, забезпеченість житлом переселенців зі Сходу та захист майнових прав. Із такими питаннями зверталися до голови обласної ради Валентини Коваленко черкащани під час особистого прийому громадян. Про це «Нову Добу» поінформували в Черкаській обласній раді.

Так, Володимир Сутула з Чорнобаю поскаржився на те, що не може знайти роботу за фахом. За професією він педагог, і хотів би зайняти посаду начальника районного відділу освіти, яка нині вакантна.

Інвалід із села Дубіївки Анатолій Комісар прийшов до голови обласної ради в пошуках справедливості. На останні кошти придбав собі мотоблок, який виявився несправним. За його словами, підприємець не хоче повертати гроші за неякісний товар. Звернення у міліцію і управління із захисту прав споживачів результату не дали.

Також із питанням майнового характеру до Валентини Коваленко звернувся Володимир Туман. Він є вкладником комерційного банку, який не віддає вкладені кошти, хоч строк депозиту вже скінчився. Він попросив юридичної підтримки, а також виступив із пропозицією, щоб в області створити консультаційно-правовий центр з питань захисту прав вкладників банків.

Серед інших відвідувачів на прийом до голови обласної ради прийшли дві переселенки зі Сходу – з Донецька та з Красного Луча Луганської області. Вони попросили допомогти із тимчасовим житлом.

Із усіх питань заявників голова обласної ради дала відповідні доручення.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x