У Каневі обговорили навчання безробітних та інформаційну політику

У Каневі обговорили навчання безробітних та інформаційну політику

Апаратна нарада райдержадміністрації під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Анатолія Дурицького відбулась нещодавно у Каневі. У нараді взяли участь голова районної ради Дмитро Шелест, керівники структурних підрозділів РДА, очільники установ і відомств району, сільські голови. Про це «Новій Добі» повідомили у Канівській райдержадміністрації.

Про стан професійного навчання незайнятого населення присутніх поінформувала директор Канівського міськрайонного центру зайнятості Надія Коломієць, яка повідомила, що центр зайнятості активно здійснює професійне навчання на замовлення роботодавців, а організація навчання безробітних є одним з пріоритетних напрямків роботи центру.
– Протягом січня-липня 2014 року за сприяння служби зайнятості здобували нові професії та підвищували кваліфікацію 98 сільських мешканців району. З метою підтримки підприємницьких ініціатив сільських мешканців, служба зайнятості здійснює їх навчання на курсах з бізнес-планування з подальшою виплатою, відповідно до законодавства, одноразової допомоги по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю, – розповіла Надія Коломієць.

Про стан інформаційного забезпечення діяльності органів виконавчої влади району засобами інтернет-ресурсів інформувала завідувач сектору інформаційної та регіональної політики Віта Ракоїд. Доповідач ознайомила присутніх з роботою офіційного сайту Канівської районної державної адміністрації, його структурою та наповненням. Також, було відзначено найактивніші структурні підрозділи районної державної адміністрації та інші органи виконавчої влади, які оперативно та якісно готують матеріали для розміщення на сайті, серед яких, зокрема, управління соціального захисту населення, сектор у справах молоді і спорту, центр надання адміністративних послуг, міськрайонний центр зайнятості.

Серед друкованих засобів масової інформації головним партнером районної державної адміністрації та інших органів виконавчої влади є районна газета «Дніпрова зірка». Практично в кожному номері на сторінках видання розміщуються інформаційні матеріали про діяльність органів влади; повідомлення та роз’яснення щодо законодавчих нововведень, документів тощо. На завершення Віта Ракоїд додала, що інформаційна робота в органах державної влади є дуже важливим напрямом, адже від неї залежить імідж влади, довіра й ставлення суспільства.

За підсумками апаратної наради заступником голови райдержадміністрації Анатолієм Дурицьким були роздані відповідні доручення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x