Канівчани та золотонісці обиратимуть депутатів обласної ради

Канівчани та золотонісці обиратимуть депутатів обласної ради

31 серпня відбудуться проміжні вибори до Черкаської обласної ради в Канівському і Золотоніському районах. УДАР і Свобода вже визначились з кандидатами.

Про це «Новій Добі» повідомили в ЧОО КВУ.

Канівська міська організація «Батьківщина» висунула кандидата у депутати до Черкаської обласної ради по округу №45 (Канів) на проміжні вибори, які відбудуться 31 серпня 2014 року. Це Хоменко Валерій Миколайович – підполковник міліції запасу, брав активну участь у подіях Революції гідності, користується повагою та підтримкою канівчан. Канівський Майдан висунув Валерія Хоменка на посаду очільника міліції міста.

Валерію Хоменку 48 років, 10 років у ВО «Батьківщина». Є заступником Канівської районної партійної організації.
– Канівчани знають Валерія Хоменка як достойну і чесну людину. Ми просимо підтримати його кандидатуру на проміжних виборах. Канівщина буде гідно представлена в обласній раді, – закликав очільник Черкаської «Батьківщини» Анатолій Бондаренко.

Радикальна Партія Олега Ляшка також зареєструвала своїх кандидатів в депутати Черкаської обласної ради по 44 одномандатному мажоритарному виборчому округу (м.Золотоноша) та по 45 виборчому округу (м.Канів).
Це Вадим Гайович (округ № 44) та Сергій Бакум (округ № 45).
Як відзначають ляшківці на сторінці партії у Фейсбук, «це звичайні хлопці з народу, які безмежно закохані в рідну землю. Вони мають сили та бажання працювати на благо Черкащини».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x