Старікова підсумувала свою роботу на посаді першого заступника голови ОДА

Старікова підсумувала свою роботу на посаді першого заступника голови ОДА

Екс-перший заступник голови ОДА Наталія Старікова під час прес-конференції підвела підсумки своєї роботи на цій посаді. «Нову Добу» поінформував про це власний кореспондент.

За словами Наталії Володимирівни, важливим досягнення на сьогодні є розроблення Стратегії розвитку області до 2020 року. За період своєї роботи вона побувала майже на всіх великих підприємствах, де розглянула основні їхні проблеми, а також були проведені наради, зустрічі з керівниками цих підприємств. Результатом цього є замовлення для «Фотоприладу» на 2015 рік окуляри нічного бачення та приціли.

– Зустрічі та поїздки на машинобудівні заводи, зокрема на Смілянський та Кам’янський не пройшли безрезультатно. І уже є пропозиція по розміщенню міні-пекарні на Смілянському машзаводі, – повідомила Наталія Старікова. – Зараз надто важливо завантажити підприємства, щоб вони потужно працювали, створення робочих місць, надходження податків, розвиток економіки.

Щодо програми скорочення використання газу, Наталія Володимирівна підкреслила, що на сьогодні державою виділено 14, 6 млн грн на заміну котлів, установку утилізаторів, тобто на те обладнання, яке впливає на кількість використання газу. Ця програма працює уже зараз, а саме будуються нові котельні зокрема в Кам’янському районі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x