Жителі Маньківщини і Тальнівщини перерахували 378 тисяч гривень військового збору

Жителі Маньківщини і Тальнівщини перерахували 378 тисяч гривень військового збору

Як поінформував начальник Тальнівської ОДПІ Головного управління ДФС у Черкаській області Станіслав Коляда за жовтень для підсилення обороноздатності нашої країни платники Тальнівського та Маньківського районів перерахували до державного бюджету 378 тис. грн. військового збору. Це на 34,3 тис. грн. більше, ніж надійшло за вересень. Також надійшло 6 357,1 тис.грн. єдиного внеску і це лише від Тальнівського району.

Про це «Нова Доба» дізналася в Тальнівській РДА.
– Я вдячний усім жителям районів, які починаючи з 3 серпня щомісячно сплачують 1,5 %. військового збору від своєї заробітної плати та інших трудових доходів. Дякую всім, хто доводить таким чином своє небайдуже ставлення до непростої ситуації у країні і до власного майбутнього, виказуючи високу громадянську позицію, а також хто за покликом серця відгукується на заклики про допомогу та передає нашим військовим необхідне обладнання, продукти, теплі речі й теплі дружні листи, – сказав С. Коляда.

Загалом за серпень – жовтень ц.р. від районів надійшло 1071,0 тис.грн. військового збору. Поставлене завдання виконано на 113,9 відс., додатково надійшло 130,9 тис.грн.

Минулого місяця начальник Тальнівської ОДПІ Головного управління ДФС у Черкаській області С.Коляда звернувся до роботодавців, які виплачуючи своїм працівникам необґрунтовано занижену заробітну плату і таким чином занижували військовий збір, показувати у відомостях і звітах реальні зарплати, своєчасно і в повному обсязі сплачувати відрахування з реальних заробітків працівників, особливо військовий збір, проявити свідому громадянську позицію й допомогти нашим бійцям в зоні АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x