Чоловік викрав електродриль, щоб купити алкоголь на Кам’янщині

Чоловік викрав електродриль, щоб купити алкоголь на Кам’янщині

Щоб отримати додаткові кошти на алкоголь, чоловік викрав електродриль. Працівникам міліції знадобилося кілька годин, щоб встановити особу зловмисника та затримати його. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України Черкаській області.

До дільничного інспектора Кам’янського районного відділу міліції зателефонував 40-річний житель села, яке входить до території обслуговування правоохоронця та заявив про крадіжку електроінструменту з його нежилого будинку, в якому поводяться ремонтні роботи. Збитки, які наніс зловмисник господарю склали 500 гривень. Дільничний повідомив про це оперативного чергового райвідділу та вирушив на місце події.

За вказаною адресою на правоохоронців чекав господар домоволодіння. В розмові з потерпілим працівники міліції з’ясували, що чоловік робить ремонт в будинку і для цього найняв трьох робітників, а тому висловив припущення, що хтось із них може бути причетним до крадіжки. Його припущення знайшли своє підтвердження. Спілкуючись з місцевими мешканцями правоохоронці отримали інформацію про те, що дійсно, нещодавно один із робітників ходив по селі і пропонував купити в нього електродриль.

Отримавши всю необхідну інформацію правоохоронці затримали 32-річного підозрюваного за місцем проживання. При спілкуванні зі слідчим зловмисник розповів, що ніде не працює , на життя заробляє тимчасовими підробітками, тому влаштувався на роботу до потерпілого. Отримані від проведеної роботи кошти використовував на власні потреби, зокрема і на придбання спиртного. На вчинення крадіжки пішов через те, що на чергові посиденьки із пляшкою оковитої йому не вистачало грошей. Тому вирішив проникнути до будинку роботодавця і викрасти щось, що можна було швидко продати. Для цього у вечірню пору доби прийшов до хати, розбив вікно і заліз всередину. Зміг вийняти тільки електродриль, яку того ж вечора продав місцевому жителю за 50 гривень. Отримані гроші відразу витратив у місцевому магазині.

За фактом крадіжки слідчими Кам’янського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер винуватець кримінального правопорушення знову може потрапити за грати на строк від трьох до шести років. Речові докази вилучено, досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x