На Тальнівщині хлопець обікрав рідну бабусю

На Тальнівщині хлопець обікрав рідну бабусю

На Тальнівщині онук двічі обікрав свою бабусю. Спочатку він викрав гроші близько 2000 гривень, а через деякий час – металеві вироби. Зловмисника затримано та доставлено до райвідділу міліції. За фактом крадіжки слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Тальнівського райвідділу міліції звернулась 75-річна жителька району. Старенька повідомила, що з кімнати її будинку викрадено гроші. Також, жінка розповіла, що пораючись по господарству виявила ще відсутність металевої борони та алюмінієвих труб у сараї. Хто міг обікрасти її, вона сказати не могла. За вказаною адресою черговим було направлено слідчо-оперативну групу.

На місці пригоди правоохоронці оглянули будинок та територію подвір’я, але ніяких пошкоджень виявлено не було. Спілкуючись з потерпілою міліціонери дізнались, що до неї час від часу навідується її онук та допомагає по господарству. Першим кого вирішили перевірити на причетність до вчинення кримінального правопорушення був родич потерпілої. Підозру правоохоронців підтвердили і місцеві жителі, які розповіли, що бачили, як родич потерпілої вночі переносив якісь металеві вироби. Встановивши місце перебування 37-річного чоловіка, правоохоронці направились за адресою його проживання. Коли чоловік побачив співробітників міліції на своєму подвір’ї, почав заперечувати свою причетність до вчинення крадіжки, але вислухавши правоохоронців зрозумів, що у міліціонерів достатньо доказів його вини, і всьому зізнався. Щоб з’ясувати всі обставини події, чоловіка було запрошено до міліції.

В кабінеті слідчого чоловік розповів, що час від часу приходив до бабці і бачив, де вона ховає гроші. Коли старенької не було вдома, взяв ключа із схованки та відчинив вхідні двері, зайшов до будинку та викрав грошові кошти близько 2000 гривень. Але йому це було мало і через декілька днів, вночі коли бабуся спала зайшов на її подвір’я та з сараю викрав металеву борону та алюмінієві труби. Викрадене продав на металобрухт, а гроші витратив на власні потреби.

На даний час слідчим відділення Тальнівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x