Двоє загиблих і троє травмованих – наслідок ДТП в Черкасах

Двоє загиблих і троє травмованих – наслідок ДТП в Черкасах

У суботу близько 23:30 у Черкасах на розі вулиць Чорновола – Ільїна трапилась жахлива аварія.
Водій автомобіля «Опель Вектра», рухаючись по Ільїна, скоїв зіткнення із автомобілем «ВАЗ-2112», що рухався по Чорновола.
Про це «Нова Доба» дізналася з сайту ВІККА.
Після дотичного удару «Ладу» відкинуло на бетонну опору. «Лада» «обняла» стовп дахом, затиснувши в салоні трьох людей. Водія «Опеля» доставили в лікарню в сильному шоковому стані, розбитою головою та забоями.
Внаслідок ДТП водій і пасажир «ВАЗу» загинули на місці пригоди. Ще двоє пасажирів отримали травми. Жінка потрапила в лікарню із політравмою, черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку. Ще один пасажир отримав черепно-мозкову травму, закриту травму живота, різану рану правої ноги, струс головного мозку.
«Водій і пасажир з переднього сидіння «Лади» загинули на місці. Дівчину з заднього сидіння «Лади» викинуло від удару через заднє скло на тротуар, ще одного пасажира «Лади» випилювали хвилин 40-50 (весь час був у свідомості) і доставили в лікарню», – написав очевидець Юрій Братко Вконтакті.
Водія «Опеля» доставили в лікарню в сильному шоковому стані, розбитою головою та ударами. Пасажирка отримала черепно-мозкову травму.
Усі потерпілі були госпіталізовані до 3-ї міської лікарні.
Двоє загиблих і троє травмованих - наслідок ДТП в Черкасах
Офіційні коментарі довелося чекати. Зокрема, ДАІ в Черкаській області повідомило нарешті, що 18 липня 2015 року, близько 23 години 40 хвилин, в місті Черкаси на перехресті вулиць Ільїна-Чорновола, сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.
Двоє загиблих і троє травмованих - наслідок ДТП в Черкасах
За попередніми даними, 23-річний водій автомобіля «ВАЗ-21124», рухаючись по вулиці В’ячеслава Чорновола, при виїзді на головну дорогу не надав переваги в русі та скоїв зіткнення з автомобілем «Opel Vectra» під керуванням 30-річного місцевого жителя, який рухався по головній дорозі.
Внаслідок пригоди водій автомобіля «ВАЗ-21124» та його пасажир 1990 року народження, загинули на місці пригоди, а два інші пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. В автомобілі «Opel Vectra» травмовано водія та пасажира.
Всіх травмованих було госпіталізовано до Третьої Черкаської міської лікарні.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини пригоди. Триває розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x