В ОДА підвели підсумки соціально-економічного розвитку області за 9 місяців

В ОДА підвели підсумки соціально-економічного розвитку області за 9 місяців

Учора під головуванням Юрія Ткаченка відбулося засідання колегії обласної державної адміністрації. У ході колегії було розглянуто два питання: підсумки соціально-економічного розвитку області та виконання місцевих бюджетів за 9 місяців цього року, а також питання енергозабезпечення області. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

Так, під час розгляду першого питання, заступник директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Роман Карманнік повідомив, що в січні-вересні 2014 року індекс промислової продукції становив 93,3%, а обсяг реалізованої промислової продукції 23,5 млрд грн. У той же час обсяг реалізованих споживачам послуг зріс проти відповідного періоду попереднього року на 7,0% і становив 3,5 млрд грн.

«Звісно, ми очікували, що вдасться зробити набагато більше… Проте ситуація в країні внесла свої корективи. Багато часу і фінансових затрат іде на допомогу учасника АТО і переселенцям… Проте ми постійно працюємо над поліпшенням економічної ситуації, зокрема, шляхом залучення інвестицій», – зазначив очільник області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x