Жителька Звенигородщини поплатилася за свою доброту

Жителька Звенигородщини поплатилася за свою доброту

До дільничного інспектора міліції звернулась 60-річна жителька одного із сіл Звенигородського району, яка повідомила, що з її літньої кухні викрадено одяг і гроші. Міліціонер уважно вислухав заявницю та передав повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення до чергової частини Звенигородського райвідділу міліції. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Спілкуючись із потерпілою, правоохоронці дізнались, що напередодні крадіжки в приміщенні літньої кухні пенсіонерки проживала знайома. Але через сімейні обставини потерпіла попросила жінку залишити приміщення. Після того, як та пішла, заявниця помітила, що зникло взуття та верхній одяг, у кишенях якого було майже 3 200 грн. Жінка описала працівникам міліції зовнішність тимчасової співмешканки. Міліціонери негайно взялись за справу й знайшли 30-річну підозрювану в сусідньому селі в її знайомого.

У кабінеті слідчого вона не заперечила своєї причетності до крадіжки. Зловмисниця не працювала та вела антисоціальний спосіб життя. Через особисті проблеми їй потрібно було кілька днів десь переночувати, тож вона попросила пенсіонерку надати їй тимчасовий нічліг. Коли ж прийшлося піти, то вирішила прихопити з собою одяг та взуття господині. Пізніше у кишені куртки вона виявила гроші, які витратила на власні потреби.

За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x