Єрківські школярі зустрілися з учасником АТО

Єрківські школярі зустрілися з учасником АТО

У Єрківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, що на Катеринопільщині, відбулася зустріч з учасником антитерористичної операції, офіцером – танкістом Віталієм Веретою, який є випускником цього навчального закладу. У зібранні взяли участь козаки Черкаського крайового товариства українського козацтва, голова обласної благодійної організації «За Україну, за її славу і волю», начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Ткаченко, волонтери Людмила Туркан та Олександр Коваленко, вчителі та учні школи. «Нова Доба» про це дізналася в Катеринопільській РДА.

Школярі висловили подяку воїну – земляку, який, ризикуючи своїм життям, захищає незалежність нашої держави. Зі словами вдячності за мужність до бійця звернувся начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Ткаченко, а співголова районного координаційного штабу, організатор волонтерського руху в районі Олександр Коваленко запевнив військового, що всі земляки щиро підтримуватимуть своїх героїв і надалі.

Учні та вчителі з великою цікавістю слухали розповіді Віталія Верети про військові будні, про ті моменти, які йому довелося пережити та про своїх героїчних побратимів. Школярі вручили офіцеру квіти, побажали, аби бойові дії на Сході закінчились, щоб всі вояки повернулись додому живими та здоровими, щоб над рідною Україною було мирне небо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x