8,3 млн грн заборгованих коштів торік відшкодовано у сфері транспорту силами прокуратури

8,3 млн грн заборгованих коштів торік відшкодовано у сфері транспорту силами прокуратури

Упродовж 2014 року органами прокуратури області здійснено ряд заходів для активізації роботи з нагляду за додержанням вимог законодавства у сфері транспорту.
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Так, за результатами прокурорських перевірок розпочато 6 кримінальних проваджень, з яких 1 за фактом безпідставної невиплати працівникам заробітної плати скеровано до суду для розгляду по суті, а заборговані 2,7 млн грн відшкодовані робітникам у повному обсязі.

Заявлено 8 позовів у сфері автодорожнього комплексу та земельних відносин на загальну суму 2, 5 млн грн, з яких задоволено на суму 2,2 млн грн та попереджено незаконне використання бюджетних коштів на суму 120 млн грн.

Також завдяки вжитим заходам прокурорського реагування відшкодовано кошти на суму 8,3 млн грн, з них 6,2 млн грн заборгованої заробітної плати працівникам, 924 тис грн – до пенсійного фонду та 595 тис грн – до бюджету.

Внесено 149 документів реагування, за результатами розгляду яких 4 незаконних акти скасовано, до відповідальності притягнуто 50 посадових осіб, у тому числі 19 – працівники органів державного контролю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x