Сім’ї загиблих в АТО черкасців можуть отримати квартиру за державні кошти

Сім’ї загиблих в АТО черкасців можуть отримати квартиру за державні кошти

Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації проводиться закупівля житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов.

Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації за державні кошти планує закупівлю у м. Черкаси одно-, двох- та трикімнатні квартири для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-П групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов.

Придбання житла здійснюється відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2015 № 348.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Квартири можуть придбатися у прийнятих в експлуатацію новозбудованих житлових будинках (на первинному ринку) та на вторинному ринку.

Загальна площа житла, що складається з однієї кімнати (однокімнатної квартири), яке надається одинокій особі не може перевищувати 50 кв. метрів.

Під час визначення вартості житла враховуються витрати, пов’язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів).

Пропонуємо всім зацікавленим особам надати пропозиції щодо продажу зазначеної категорії квартир та вказати:

вартість квартир (із внутрішніми опоряджувальними роботами та без них); загальну та жилу площу квартир; адресу розташування об’єкта нерухомого майна тощо.

Пропозиції надавати Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації на адресу: м. Черкаси, вул. Смілянська,131/1.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x