Розпочався обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015»

Розпочався обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015»

28 січня 2015 року на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників розпочався триденний етап обласного туру Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року – 2015».

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Ректор обласного інституту Наталія Чепурна привітала учасників з перемогою, яку вони здобули на міських і районних турах, висловила впевненість, що представники Черкащини гідно представлять область на всеукраїнському етапі конкурсу.
Далі серед учасників відбулося жеребкування для проведення конкурсних уроків та порядку захисту педагогічних ідей.
Першого дня учасники склали електронне тестування фахової компетентності та виконали конкурсне творче завдання з використанням ІК технологій, познайомилися з учнями класів, у яких проходитимуть конкурсні уроки.

Попереду на учасників обласного етапу конкурсу педагогічної майстерності чекає проведення та самоаналіз конкурсних уроків, презентація досвіду реалізації науково-методичної проблеми, майстер-клас «Я роблю це так!».
Нагородження переможців і учасників обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015» відбудеться 30 січня на базі обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x