Черкаські студенти вчилися декларувати податки

Черкаські студенти вчилися декларувати податки

Захід, у якому взяли участь студенти ЧНУ ім. Б. Хмельницького та Черкаського комерційного технікуму, відбувся під гаслом «Люби Україну – плати податки!» Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Своїм багаторічним досвідом щодо подання декларації про доходи поділився з молоддю сумлінний декларант – професор кафедри історії України та суспільних дисциплін ЧДТУ Микола Бушин.
Задекларувавши власні доходи за минулий рік, Микола Іванович наголосив:
– Як викладач історії України я хочу сказати, що протягом усього періоду становлення української державності було дуже багато складних періодів. І завжди українці знаходили сили їх подолати. Головне – об’єднатися й разом знищити ворога, подолати епідемію чи наслідки стихійного лиха. Так і сьогодні: боротьба йде як на фронті, так і в тилу. Важливо зрозуміти, що найменше, що ми можемо зробити – це своєчасно й чесно сплачувати податки до бюджету, аби наші вояки мали все необхідне для перемоги.

Фахівці Державної податкової інспекції у м. Черкасах розповіли студентам про обов’язок фізичної особи подати декларацію, зокрема, якщо така особа отримала подарунок, іноземний дохід, здавала власне майно в оренду та мала інші доходи, які не були оподатковані. Також вони дізнались про право на податкову знижку, якщо навчання оплачують члени сім’ї першого ступеня споріднення.

Ветеран ДПІ у м. Черкасах Лідія Бойко провела для гостей екскурсію в музеї, після чого студенти залишили свої побажання для декларантів на патріотичних листівках-серцях. «Податки – це майбутнє країни, тож сплачуйте все правильно! Підіймемо нашу Україну разом!!!» – написала Настя К. «Податки – це майбутнє країни, наше майбутнє, адже від розміру їх надходження залежить наше життя, яке буде покращуватись або – ні. Тому платіть податки, і буде в нас щасливе майбутнє!!!» – в унісон їй відгукнулась Крістіна Р.
ДПІ у м. Черкасах закликає жителів міста подати податкову декларацію про майновий стан і доходи, отримані в 2014 році, за адресою: б. Шевченка, 307, 4 поверх. Додаткову інформацію щодо заповнення декларації можна отримати за тел.: 45-80-44, 45-34-27.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x