В Черкасах наркоман кілька днів тримав у заручниках маму і бабусю

В Черкасах наркоман кілька днів тримав у заручниках маму і бабусю

У Придніпровський районний відділ міліції звернулася 65 -річна бабуся , яка повідомила , що її 22 -річний онук знущається над нею і дочкою. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції.

Юнак умовно засуджений за крадіжки та вживання наркотиків. Дільничні інспектори міліції взяли хлопця на профілактичний облік та проводили в сім\’ї постійні перевірки та заходи профілактичного впливу. Але юнак не міняв свій ані стиль життя, ані ставлення до рідних. Зловживав алкоголем та наркотиками. У пошуках коштів хлопець виніс з будинку золоті прикраси, техніку, ламінат, двері, одяг, взуття і навіть шкарпетки. Мати і бабуся страждали від погроз, приниження і постійного вимагання грошей.

Хлопець притягувався до адміністративної відповідальності, але на шлях виправлення не ставав. Дільничний інспектор міліції попереджав хлопця про відповідальність за вчинення правопорушень, підкреслював , що він може потрапити до в\’язниці за фізичне насильство над рідними. Одного разу молодий чоловік закрив матір з бабусю в квартирі на кілька днів. Не давав є і погрожуючи ножем, вимагав гроші. На щастя, бабусі потайки вдалося подзвонити дільничному інспектору міліції. Розуміючи , що може статися біда, працівники міліції терміново прибули на допомогу і врятували заручниць. Юнак вів себе агресивно, пручався, у нього були знайдені наркотики.

У скоєному хлопець не кається. Розповідає, що йому потрібні кошти для життя.

Щодо затриманого розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), йому загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п\’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x