Злодій сховався у підсобці черкаського магазину

Злодій сховався у підсобці черкаського магазину

Щоб обікрасти магазин, зловмисник сховався у підсобному приміщенні. Його планам завадила, встановлена власниками крамниці сигналізація, на спрацювання якої прибули працівники міліції. Крадія затримано, він дає покази.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

На пульт центральної охорони з одного із магазинів міста надійшов сигнал тривоги. На місце спрацювання відразу вирушив наряд групи затримання Управління Державної служби охорони та слідчо-оперативна група Придніпровського районного відділу міліції.

За лічені хвилини міліціонери прибули на місце події. Зі службового автомобіля вони побачили, як невідомий чоловік виліз з вікна крамниці та почав тікати. Зловмисника було затримано та доставлено до Придніпровського районного відділу міліції. Ним виявився непрацюючий 24-річний місцевий житель, у якого правоохоронці вилучили викрадені речі: два мобільних телефони, годинник, чохол від фотоапарату та кошти в сумі 4808 гривень.

На допиті затриманий розповів, що в день крадіжки зайшов до крамниці. Заховався в підсобному приміщенні. Дочекався глибокої ночі та вчинив крадіжку.

Як повідомив начальник Придніпровського районного відділу міліції Василь Горовенко за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частино 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x