Черкаська філія ПриватБанку розширила мережу терміналів самообслуговування до 430 терміналів

Черкаська філія ПриватБанку розширила мережу терміналів самообслуговування до 430 терміналів

Керівництво Черкаської філії ПриватБанку, на чолі з директором Віктором Шуршиним, повідомило про розширення мережі терміналів самообслуговування Черкащіни до 430 терміналів.

“Відтепер обслуговування в терміналах ПриватБанку буде доступним віддаленим регіонам Черкаської області, – каже керівник напрямку з розвитку банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку Тихонов Роман. – Близько третини нових терміналів буде додаткого встановлено у торгівельних точках м. Черкаси, а значна частина терміналів буде направлена на обласні райцентри та села.
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі банку.

“Наші клієнти відкрили для себе зручність користування терміналами самообслуговування і кількість їх прихильників зростає разом проханням розширення мережі, – каже директор Черкаської філії ПриватБанку Віктор Шуршин. – Ми йдемо на зустріч нашим клієнтам та прислуховуємося до їх думок та прохань. Тому в найближчий час, такі термінали самообслуговування будуть встановлені в магазинах, медичних закладах, аптеках, райлікарнях та гастрономах нашої області. Ще більшу популярність здобули наші термінали, коли стало відомо, що там вже можно обміняти валюту. Обмін валют в терміналах самообслуговування проводиться без додаткових комісій за курсом обміну, діючому у відділенні банку. При здійсненні обмінних операцій клієнтами банку не потрібно додаткового підтвердження особи – пластикова картка ПриватБанку дозволяє це зробити автоматично. Це ще одна корисна та цікава послуга для наших клієнтів”.

Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги: поповнення мобільного телефону і платіжної карти, депозитного вкладу та кредиту; оплата комунальних та інших рахунків; відправлення та одержання грошових переказів; купівля валюти. Також через термінали можна вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і т. д.

На початок 2015 року кількість терміналів та банкоматів ПриватБанку в Черкаській області становить – 430 та 240 відповідно. Ознайомитися с адресами розміщення можна на сайті банку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x