Кам’янська РДА підписала меморандум про співпрацю з Спілкою ветеранів Афганістану

Кам’янська РДА підписала меморандум про співпрацю з Спілкою ветеранів Афганістану

3 березня 2015 року голова Кам’янської РДА Андрій Плєшкань підписав меморандум про взаємодію і співробітництво між Кам’янською районною державною адміністрацією, районною радою та районною Спілкою ветеранів Афганістану. Меморандум підписаний з метою збереження злагоди в суспільстві, забезпечення гідного рівня життя ветеранам Афганістану, створення належних умов для їх життєдіяльності та шанобливого ставлення до них, усвідомлюючи необхідність їх соціального захисту. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Він передбачає забезпечення соціальних виплат, надання пільг, компенсацій та гарантій у розмірах, не нижче, що фактично виплачуються (надаються) на дату підписання Меморандуму, виплату щомісячної грошової допомоги сім’ям загиблих воїнів Афганістану та ін.

– Ми докладемо максимум зусиль для підтримки афганців. Підписання цих документів дадуть ще більш чіткі напрацювання з реалізації цільових програм з підвищення рівня соціального захисту відповідних категорій населення, – запевнив Андрій Миколайович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x