Сергія Овчаренка визнано кращим господарником року

Сергія Овчаренка визнано кращим господарником року

У третю неділю березня вся країна традиційно відзначає День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Сьогодні ж, напередодні професійного свята, в актовій залі адмінкорпусу зібралися представники усіх підрозділів КП «Черкасиводоканал».

Директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко привітав співробітників з професійним святом, відзначивши сумлінну працю та досягнення кращих працівників.

Про це «Нова Доба» дізналася в КП «Черкасиводоканал».

– Кожен працівник «Черкасиводоканалу» докладає максимум зусиль на те, щоб наше підприємство розвивалося, щоб послуга водопостачання була найякіснішою, вода – найкращою, а водовідведення – стабільне і безперебійне, – зазначив Сергій Овчаренко. – Вітаю вас із Днем комунальника та бажаю міцного здоров’я, сил та професійного зростання.

За довгострокову сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток підприємства почесними грамотами КП «Черкасиводоканал» нагороджено 39 працівників.

Також працівників КП «Черкасиводоканал» нагородили Грамотами та Подяками від міського голови. Водночас, Подякою Прем’єр-міністра України за вагомий особистий внесок у розвиток ЖКГ та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства відзначено слюсаря АВР цеху мереж водопостачання та водовідведення КП «Черкасиводоканал».

Своєю чергою голова обласної організації профспілки працівників ЖКГ Іван Анашкевич долучився до привітань черкаським водоканалівцям, подякувавши за сумлінну працю та професіоналізм, і вручив директору КП «Черкасиводоканал» Сергію Овчаренку нагороду «Кращий господарник року у вирішенні соціально-економічних питань».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x